@saussems #StrijpS

IMG_1200

Deze week de derde themaweek voor @040datzijnwij, een themaweek die volledig in het teken staat van Strijp-S. Van 8 tot 15 september neemt Sietske Aussems ons mee over Strijps alwaar 14 september letterlijk alle deuren open gaan tijdens Frequentie Strijp-S

Hallo ik ben Sietske Aussems en ik ben opgegroeid waar de familie Philips is geboren, in Zaltbommel. Dus ik ben de familie maar gaan volgen ;-).
In 1999 ben ik naar Eindhoven verhuisd vanwege de studie. Na een korte break in Turkije heb ik mijn hart en mijn passie gevonden in de stad Eindhoven.

In 2005 ben ik begonnen bij Woningcorporatie Trudo, net op het moment toen de eerste poort open ging van Strijp-S. Ik ben op slag verliefd geworden op het gebied, er zit zoveel emotie en verleden in Strijp-S. Ik ben van dag 1 gaan geloven in het gebied anders houd je dit werk ook niet vol, ik ben bij de gehele ontwikkeling betrokken geweest en nog steeds; zorgen voor de eerste huurders, horeca, skatepark, etc.
Toen ben ik echt van deze stad gaan houden, de Brabantse cultuur, mentaliteit, sfeer, ons kent ons.

Op 14 september gaan letterlijk alle deuren op Strijp-S, ik ga jullie berichten over de activiteiten maar ook leuke weetjes, wat wij allemaal mee hebben gemaakt afgelopen 9 jaar. Dus ik hoop dat ik jullie kan verleiden over Strijp-S!

Meer info over deze dag: www.frequentiestrijps.nl