@bambamstudio

Marc_van_den_hurk_synths

Het Carnaval is nog niet helemaal teneinde maar het is wel tijd voor een nieuwe curator voor @040datzijnwij. Van 3 tot 10 maart neem Marc van den Hurk (@bambamstudio) deze taak op zich.

Ik ben Marc van den Hurk, 44 lentes jong, zolang ook al trotse Eindhovenaar. Ik woon samen met mijn vriendin en onze Jack Russel Saar, en mijn passie is muziek, maar dan niet enkel muziek luisteren maar dit ook maken. Officieel ben ik muziek producer en DJ van beroep. De laatste jaren leg ik me meer toe op het opleiden van DJ’s muziekproducers en DJ’s, en het schrijven over mijn vakgebied. Dit doe ik onder andere op een aantal websites die ik met goede vrienden heb opgezet: www.gearjunkies.com en www.dj2dj.nl, en voor DJmag Nederland en Clublife magazine.

Ik heb een echte Gearjunk die leidt aan G.A.S. (Gear Addiction Syndrome) wat inhoud dat ik niet kan stoppen met het kopen van synthesizers. De lezers van @040datzijnwij gaan hier dan ook veel mee geconfronteerd worden, maar ook met de speciale biertjes van onze enigste stadsbrouwerij van Moll. Ook bezoek ik graag de restaurants van Eindhoven, dus zal er ook wel wat eten voorbij komen.

Websites: www.bambamstudio.nl, www.bambamopleidingen.nl