@Caraat

Carin Springelkamp - 040datzijnwij.nlCarin Springelkamp is de Twitteraar die van 4 tot 11 november via het Twitter-account 040datzijnwij zien hoe haar leven en werk in Eindhoven eruit ziet!

Carin Springelkamp, alias Caraat, is een geboren en getogen Groningse. Na omzwervingen in Den Haag en het buitenland woont ze nu ruim 22 jaar in Brabant, waarvan 4 jaar in Eindhoven. Maar ze werkt al 20 jaar voor de gemeente Eindhoven, waarvan de laatste twee jaar als adviseur social media.Daarnaast is/was ze actief als vrijwilliger bij diverse organisaties in Eindhoven. Wie en hoe ze verder is wordt de komende week wel duidelijk.

“Deze week wordt een groot avontuur. Voor mij en voor jullie. Ik hoop zoveel mogelijk aspecten uit mijn (dagelijkse) leven met jullie te delen. Een leven dat zich grotendeels in en voor Eindhoven afspeelt. Met deze week ook een uitstapje naar Groningen. En de ontvangst van buitenlandse Couchsurfgasten die Glow komen doen. En leuke ontwikkelingen op het werk. En…..

Ik ben benieuwd wat de week gaat brengen. Voor jullie en voor mij. Eén van mijn motto’s is: er is geen weg naar geluk, geluk is de weg (Buddha). En komende week gaan we samen op die weg lopen. Spannend! :-)”

Twitter account is @Caraat