@MarcelKennis

MarcelKennisDe Kerstvakantie is weer voorbij, een gewone maandag begonnen. Van 6 tot en met 12 januari deelt Marcel Kennis zijn Eindhoven met ons op @040datzijnwij.

Marcel Kennis is geboren in Veldhoven en woont sinds 2006 in Eindhoven, met dat 040 zit het dus wel goed. Al 12,5 jaar bouwt Marcel websites maar vanaf 1 januari is hij bezig met een nieuwe zakelijke uitdaging. Iets met Eventmanagement en Zakelijk verbinden. Beetje vaag nog maar daar komt snel meer duidelijkheid over.

Sinds 2008 is Marcel te vinden op Strijp-S. Eerst met een kantoor in het Glasgebouw en sinds 2011 een groot kantoor in de Apparatenfabriek. In dit kantoor (CREATIVE-S) verhuurd Marcel zo’n 12 werkplekken aan creatieve zelfstandig professionals.

Ook is Marcel actief in het bestuur van de Ondernemersvereniging Strijp-S (Ondernemer-S) en het Veldhovense festival Cult & Tumult.

En waarom Marcel graag wil twitteren voor het account 040datzijnwij?
“Mensen ontmoeten via Social Media en bij elkaar brengen is mijn doel. Na 12,5 jaar ondernemer die websites bouwt start ik 1 januari met mijn nieuwe bedrijf. Ik ga events organiseren met een zakelijk en/of nieuwe media smaakje. Graag wil ik met jullie delen hoe ik mijn eerste week beleef.”

Marcel is op twitter te volgen op @MarcelKennis