@IngevandeVorst

inge

Vandaag begint Inge van de Vorst (@IngevandeVorst en @DeLiefdesdokter) aan week 53 van @040datzijnwij. Van 31 maart tot 7 april zal Inge haar Eindhoven delen met ons. 

Ooit – ik was een jaar of 8 – beloofde ik ‘het goede te doen, iedereen te helpen waar ik kan, en me te houden aan de kabouterwet; jullie kunnen op mij rekenen’. Het heeft zijn voor- en nadelen. Vóór: toewijding (in mijn geval: om bij te dragen aan meer verbinding van mensen, met zichzelf en elkaar (zie praktijk voor relatiecoaching, de Liefdesdokter, projecten, trainingen in bedrijven en hoger onderwijs). Soms nadelig: moeite mezelf en anderen te begrenzen. En volop lerende hierin.

Een leven in overvloed kortom met een pittige puber, vriend Dido, familie, vriend(inn)en, gezond lijf, creatieve geest, studenten, collega’s, prachtprojecten en nog zoveel meer. Ik ben een #geluksvogel. Je kunt het ook anders bekijken: ‘Wat een #blijei!’.

Meer over Inge van de Vorst: www.huisvanliefde.nl / www.deliefdesdokter.nl

 

slagroomtaart 040datzijnwij bestaat 1 jaar - 040datzijnwij.nl

Deze week bestaat @040datzijnwij één jaar! Op 1 april 2013 zag dit initiatief van Lianne Koops en Sander Vrugt van Keulen het levenslicht. Deze week vieren we het feit dat dit bijzondere initiatief al 52 weken lang elke week een andere kijk geeft op het leven in en om Eindhoven.
Natuurlijk kun je je nog altijd aanmelden om ook een week jouw Eindhoven te delen. Graag zelfs!