@marcelclerx

Marcel Clerx - 040datzijnwij.nlEn Marcel Clerx (alias @marcelclerx) geeft zin kijk op Eindhoven van 26 augustus tot 2 september 2013.

Hij stelt zichzelf voor:
Mijn naam is Marcel Clerx, 44 jaar, getrouwd met Wendy en vader van Ellis die 7 jaar oud is. Ik ben opgegroeid in Eindhoven totdat ik ging studeren en woon sinds twee jaar weer in de regio, in Son en Breugel. Ik ben ondernemer en heb een aantal startende en groeiende bedrijven onder mijn hoede. In Eindhoven zijn gevestigd Acceleration BV op de 7e verdieping van het Klokgebouw en het Urban Wheelz Center, ook op Strijp-S, in Office-S Plaza in het gebouw Videolab. Daarnaast ben ik betrokken bij een aantal zogenaamde ‘incubators’, het Tilburg Innovation Center, Het Care Innovation Center West-Brabant en The Next Factor in het Klokgebouw. Ik ben een dolfijnfanaat en werk als bestuurslid binnen Stichting SAM, een ideële organisatie voor dolfijntherapie. Hobby’s zijn reizen, tennis en PSV. Mijn beeld van Eindhoven: de meest ondernemende stad van Nederland.

En waarom hij graag wil twitteren voor het account 040datzijnwij? Dit gaf hij aan bij zijn aanmelding: “Eindhoven is mijn stad, ruik elke straat, wil laten zien dat Eindhoven het resultaat is van mensen, niet van overheid of instituties.”