@ElluhZelluf

fotoVan 30 september tot 7 oktober twittert Ellen Schoumacher (met @ElluhZelluf en wat zakelijker @5Dconcepts op Twitter) voor 040datzijnwij.

Ellen is een geboren en getogen Eindhovense: ze werd 48 jaar geleden geboren in de Woenselse Generalenbuurt en woont nu in de Bloemenbuurt-Zuid in Stratum.

Ellen behoort tot de harde kern Eindhovense twitteraars, een actieve community die online veel organiseert, vaak ook offline activiteiten. Zo is zij een van de organisatoren van de Social Media Club SMC040 en geeft ze komende vrijdag, 4 oktober, een workshop bij social media festival SMILE040. Haar initiatief #BYOpicknick (bring your own) is een mooi voorbeeld hoe social media mensen bij elkaar kan brengen.

Ellen heeft al veel lezers op Twitter, dus voor 040datzijnwij wil ze iets anders twitteren dan over haar hond en over wat ze eet.

‘Waarom doet Ellen wat ze doet’ – een persoonlijke reis door Eindhoven.

Ze neemt je deze week mee in haar volle agenda. Zo gaat ze als projectleider maatjes en jongeren matchen voor YourDrive040 bij Humanitas. Als PvdA-lid woont ze de fractie- en raadsvergadering bij. Als bestuurslid van CV d’HaĆ“ne is ze druk met een Kuikenbal, en er is natuurlijk de eerder genoemde workshop tijdens SMILE040.

Voor haar dagelijks brood werkt Ellen parttime, daarnaast probeert ze haar onderneming 5Dconcepts op te starten. Je vind haar vaak met haar laptop bij Seats to Meet in het Parktheater.

Meer lezen van Ellen? Dat kan op haar twitteraccount @ElluhZelluf en haar Facebookpagina 5Dconcepts.