@makkitwits

@makkitwits - 040datzijnwij.nlMaandag 17 juni wordt het stokje aan Michael, alias @makkitwits, doorgegeven. Vanaf 12:00u. is hij degene die over zijn belevenissen in en rond Eindhoven gaat vertellen.

Over zichzelf zegt Michael het volgende:

Ben een geboren Bosschenaar, maar al wel 20 jaar woonachtig in én verliefd op Eindhoven. Ik woon inmiddels alweer vijftien jaar in de Bergen, in 5611. Samen met Annemarie, de moeder van onze drie kinderen, Eveline, Martijn en Laura, wonen we daar met zijn vijven. In het dagelijkse leven ben ik accountmanager, al is het meer een loonslaaf die leeft als zzp’er. Mijn voornaamste interesses zijn sport, theater en alle horeca, maar verder ook al wat ik tegenkom overdag,…. ik heb in ieder geval overal een mening over.  😉

En waarom hij door zijn voorganger op 040datzijnwij, Fred Stork (@brigadierSTRYPi) gekozen is uit de lijst met aanmeldingen?

“De eerste trigger naar mijn keuze op Michael (@makkitwits) was op basis van zijn kort en krachtige motivatie: ‘omdat het kan en natuurlijk omdat ik net dat andere geluid laat horen vanuit het hart van 040’.

Dat maakte me nieuwsgierig en daarom ben ik in gaan zoomen op zijn tweets van de afgelopen maanden. Daarin herkende ik een breed geïnteresseerde en betrokken 040er die in korte tweets de spijker op de kop weet te slaan, op velen reageert en dito velen retweet. Daaruit bleek voor mij dat bij hem niet alleen eigen geluid telt maar hij ook aandacht en oor heeft voor anderen en het 040 gevoel naar mijn idee op leuke kritische wijze uitstraalt.”

Of hij ook een blog of website heeft, dat weten we niet. Hij heeft wel een eigen twitteraccount, uiteraard, en dat is @makkitwits.

Een kleine zoektocht op internet leverde wel nog dit filmpje op van Michael. Nu hebben we letterlijk beeld bij de tweets! 🙂