@Rudeboy1974

eindhoven marathon 2011Aan de knoppen tussen 28 oktober en 4 november: Ruud de Wert (@Rudeboy1974).

Ruud is werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige in de 24-uurszorg. Daarnaast is hij ook Running Therapeut en begeleidt hij mensen in het opbouwen van rustige duurloopjes met als doel een stressreducerend effect te bereiken.

Deze week heeft Ruud zeven nachtdiensten. Hij zal dus zal tweeten over het wel en wee van de verpleegkundige in de nachtdienst. Soms dynamisch, soms zzzzzzlaapverwerkend, zegt hij zelf.

Ruud is een fanatiek sporter, hij traint voornamelijk voor marathon en verder. Zijn doel is om de Nederlandse top-100 te komen in 2014. Dit onder begeleiding van Luc Krotwaar.

Van de 60-80 km die ik per week door Eindhoven loop, zal ik ook delen. Wellicht dat er leuke en onbekende trainingsrondjes voor volgers bijzitten

(dank namens alle hardlopers!, red.)

Ruud is bewust met gezondheid bezig door goed over eten en bewegen na te denken en wil anderen graag stimuleren om ook daar bewust mee om te gaan. Hij heeft twee¬†zoontjes, van wie de oudste de diagnose ADHD heeft gekregen. “Dit brengt ook de nodige dynamiek met zich mee.”