@RiannevdZanden

Rianne van de Zanden - 040datzijnwijDe week van Kerstmis; Rianne van der Zanden aan het woord via 040datzijnwij van 23 t/m 30 december!

Het is alweer even geleden dat Rianne zich heeft aangemeld voor 040datzijnwij. Bij de aanmelding schreef ze het volgende:

“Ik zit momenteel in de serendipiteits-fase. Sinds ik hierin zit, merk ik dat het woord serendipiteit bijzonder trendy is.

Als mensen over social media beginnen en de overdosis aan informatie dan zeg ik dat ik als filter toeval gebruik. En ik geloof niet in toeval. En dan kijken ze me zo aan van ‘hé?, waar heeft die het nou over’.

Maar als je naar een lezing van Ronald vd Hoff gaat of Paul Iske en zij praten over serendipiteit, dan zijn mensen helemaal amazed. Serendipiteit, da’s toch gewoon toeval?

En waarom ik graag een week wil twitteren? Ik wil graag mensen verbinden en mijn kennis uitdragen en dan lijkt me dat leuk omdat vanuit 040datzijnwij te doen.
Ik ben de afgelopen jaren in mijn werk zo ontzettend globaal bezig geweest, dat ik er enorm naar snak om lekker lokaal bezig te zijn en waarom dan niet met gepaste trots namens 040datzijnwij.

Zoals je ziet, zit ik maar wat te kletsen. Ik heb nog zeker tot september, of oktober voordat ik een en ander concreet heb over waar ik over wil tweeten en da’s mooi, want die tijd heb ik waarschijnlijk ook nodig.”

Op onze vraag om een korte bio mailde ze ons het volgende:

Herontdekkingsreiziger in Eindhoven

Ik ben momenteel werkzoekend en zou graag organisaties van binnen uit laten groeien door middel van het opzetten van een samenwerking- en kennisdeel platform, in combinatie met diverse online en echte (real live) initiatieven.

Interesse:
Transitie | Samen veranderen naar een mensgerichte duurzame samenleving
Eindhoven in Dialoog