@Sanrosa236

sanrosa236Na een week vol prachtige tweets over Strijp-S is het van maandag 15 tot 22 september tijd voor weer een nieuwe curator. Sandra Marks (@Sanrosa236) zal deze week voor haar rekening nemen. Veel plezier en ze stelt zich graag even voor:

Ik ben werkzoekende. Jarenlang gewerkt bij o.a. DAF Trucks (oude DAF Trucks), ook bij PHILIPS en bij andere bedrijven. Vaak als directiesecretaresse.
Ik heb mezelf wel breed ontwikkeld. Inmiddels bedreven in social media sinds 2009.

Social Media begon bij mij toen ik samenwerkte met Jan Willem Alphenaar aan de crowdsourcing Film “DSB The Movie”. Dat was eigenlijk ook het begin van social media in Nederland.  Ik heb 3 scenes gefilmd, geregisseerd, alle mensen bij elkaar gezocht zelfs visagistes kwamen uit Amsterdam. Iedereen was enthousiast en had er zin in. We kenden elkaar totaal niet. Hadden alleen via email contact. Op de dag van de opname zagen we elkaar voor het eerst. Iedereen had meteen een ‘klik’ en binnen 5 uur hadden we 2 scenes opgenomen.

De derde scene werd op een andere dag opgenomen in iemands woonkamer.
Deze 3 scenes heb ik ook gemonteerd en ingestuurd.
Alle 3 opgenomen scenes die ik had ingestuurd voor de votes, kregen ook de meeste votes. Dit betekende dat alle 3 scenes ook in de film werden gemonteerd.

Mijn kinderen lachten mij uit, en vonden crowdsourcing en social media toen belachelijk. Nu doen zij het zelf ook.

Ik heb een heel groot netwerk, nationaal en internationaal. Het gaat niet over paar 100 personen. Het gaat over meer dan 10 duizend personen. Ik ken deze personen ook allemaal persoonlijk. Altijd ben ik actief in de samenleving geweest, zowel in Nederland als in het buitenland.

In 1976 ben ik geëmigreerd met mijn ouders naar Taiwan. Daar heb ik 2,5 jaar gewoond, gestudeerd en ook gewerkt. Door mijn studie en reizen heb ik veel internationale contacten gemaakt en deze altijd onderhouden. Ook mijzelf heel erg ingezet voor de weeskinderen in Taiwan, waar ik toentertijd voor gehonoreerd was voordat ik Taiwan verliet.

Ja, ik spreek ook Mandarin Chinees vloeiend en nog steeds na al die jaren.
In augustus 1978 kwam ik definitief terug naar Nederland. Ik kreeg heimwee naar dierbare vrienden.

Mijn ouders zijn nooit meer terug gekeerd naar Nederland. Mijn vader is tijdens zijn pensioen in Campello overleden. Mijn moeder woont sinds mijn vaders overlijden in België.

Ik ben allround persoon, zowel op IT gebied, als op fotografie, social media, visagiste.Tegenwoordig focus ik mijzelf op fotografie. Ik ben op naar zoek opdrachtgevers.
Mijn facebookpagina van fotografie is:   facebook.com/rozalindphotografie